Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Nyheter

 
 
 

Würzburg, 01.10.2012 - Ger extrema möjligheter till variation och täcker alla behov vid lackering av tungt trafikerade trägolv

Den nya 1K och 2K trägolvslacken - Pall-X Extreme

Würzburg, oktober 2012 - Den nya trägolvslacken från Pallmann, Pall-X Extreme, är extremt mångsidig och kan användas inom en rad olika områden. Allt ifrån bostadsmiljö till kontor eller i extremt utsatta offentliga miljöer. Tack vare den nya tekniken, Pallmann VARIOTEC, kan golvet lackeras med Pall-X Extreme, antingen som en 1- komponentsprodukt för hårt slitage, eller som en 2-komponentsprodukt i områden som är utsatta för mycket tung trafik med mekanisk eller kemisk påfrestning. Pallmann VARIOTEC har utvecklats i ett nära samarbete med noga utvalda kunder och experter som deltagit i omfattande projekt och tester av produkten. Återkopplingen har varit mycket värdefull vid utvecklingen av Pall-X Extreme.

Den vattenbaserade Pall-X Extreme kan alltså användas både som 1-eller 2 komponentprodukt till alla golvytor som har högt till mycket högt slitage och nötning. Som 1-komponentsversion ger Pall-X Extreme ett bra motstånd mot såväl mekanisk som kemisk nötning på trägolv som utsätts för normalt till kraftigt slitage. Medan den som 2-komponentsversion med härdare ger mycket hög resistens mot tungt slitage i högtrafikerade områden, såsom restauranger, butiker, skolor, etc.

VARIOTEC tekniken ökar användningsmöjligheterna för att tillgodose alla de krav som marknaden ställer på lackerade trägolv, med hänsyn till de prestandakrav som finns.

Extremt slitstarkt

Pall-X Extreme ger hög resistens mot steg och friktionsmärken. Det har en förmåga att motstå de flesta kemikalier, samt ger en mycket smutsavvisande lackerad yta som säkerställer ett enkelt och ekonomiskt underhåll i framtiden. Lacksystemet uppfyller alla krav i ÖNORM C 2354, kategori C (hög motståndskraft mot stark nötning).

Extremt varierande

Produkten som 2-komponentsprodukt kännetecknas av en hög fyllningskapacitet, mycket goda flytegenskaper och en lång öppentid. Det största pluset för Pall-X Extreme är dock den flexibilitet som produkten ger. Tack vare Pallmann VARIOTEC-tekniken kan produkten anpassas direkt efter kundernas förfrågningar, behov och önskemål. Flexibiliteten ger dessutom bättre ekonomi och mindre lagringsbehov.