Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Nyheter

 
 
 

Würzburg, 27.06.2012 - Heltäckande limning av parkett

1-komponent parkettlim PALLMANN P6

Parkettproffs vet att en fackmässig läggning av parkettgolv kräver ett omsorgsfullt val av rätt parkettlim. Det vatten- och lösningsmedelsfria 1-komponent parkettlimmet Pallmann P6, är en kombination av beprövade 2-komponent limmers hållfasthet och egenskaper, men med en användarvänlighet likt ett 1-komponent lim.

Det nyutvecklade, vatten- och lösningsmedelsfria limmet Pallmann P6 är mycket lätt att applicera, har en utmärkt ribbstabilitet och en hög vidhäftningsförmåga. 1-komponent parkettlimmet övertygar med sin höga täckningsgrad, sina hårda limribbor och sin höga skjuvhållfasthet. Pallmann P6 kan användas till alla varianter av parkett. Idag är användningen stor och varierande av nya råämnen på marknaden, men Pallmann P6 harmonierar optimalt med alla Pallmann parkettlacker och oljor.

Certifierat med GISCODE EC1 Plus, miljömärket "Blå ängeln" och byggnadsinspektionens godkännande erbjuder det dessutom största möjliga säkerhet mot emissioner och bidrar till att åstadkomma ett hälsosamt inomhusklimat.