Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Nyheter

 
 
 

Würzburg, 27.04.2011 - Parketten är på plats - orubbligt

Parkettlim PALLMANN P5

PU-lim har många fördelar. Vidhäftningsförmågan är mycket stor och limmet kan användas på de mest skiftande underlag. Dessa fördelar tillsammans med den moderna silanteknikens positiva egenskaperna gör PALLMANN P5 STP-lim till det senaste inom limteknologi. Med PALLMANN P5 blir parketten ett med underlaget.

PALLMANN P5 kombinerar elasticiteten och den snabba bindningstiden som hittills bara funnits hos enkomponents PU-lim. Dessutom är det lätt att fördela över golvytan och med en lång öppentid innan parketten läggs, vilket gör det mycket lättarbetat och arbetsbesparande för golvläggaren. Limmets styrka gör att parketten fäster mycket bra mot underlaget och minimerar eventuella deformationer i träet och breda fogar. Resultatet blir ett golv med ett sofistikerat och enhetligt intryck. Skulle något missöde mot förmodan inträffa, kan limrester lätt avlägsnas från golvet upp till 48 timmar efter läggning.

PALLMANN P5 kan användas på alla underlag med tillräcklig hållfasthet som t ex cement, gips, betong, trä, spånskivor V 100, torrbruk och i kombination med vattenburen golvvärme. Limmet är speciellt lämpligt för stavparkett, mosaikparkett, laminerad parkett och parkett med ådringen på högkant.

Limmet är fritt från både lösningsmedel och vatten, som också gör att limmet är mycket lättarbetat. Limmet svarar upp mot kraven i Emicode EC1 RS 10 och Tyska Ü-märkningen, vilket garanterar mycket låga emmisioner vid läggning