Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Nyheter

 
 
 

Würzburg, 22.03.2012 - Pigmenterad olja med lyster för parkettgolv med karaktär

Ny pigmenterad hårdvaxolja; Magic Oil 2K Color från Pallmann

Nu efterfrågas oljade trägolv som aldrig förr. Skälet är bl a de oändliga möjligheterna till ett personligt utseende som utbudet av material och ytbehandlingar ger. Med Pallmanns nya tvåkomponents hårdvaxolja Magic Oil 2K Color, är möjligheterna till ett individuellt utseende nästan oändliga, tack vare färgerna vit, svart, grå, mörkbrun och rödbrun.

Magic Oil 2K Color med färg övertygar genom intensiv lyster. Den ger en yta med öppna porer som andas och tillåter diffusion. Tack vare vaxet blir ytan jämn med en sammetsmatt lyster. Dessutom gör den korta torktiden på bara 24 timmar att renoveringar kan göras snabbt och kostnadseffektivt, utan ytterligare tidsbegränsning när det gäller kemisk eller mekanisk belastning.

Till sist ger Magic Oil 2K Color en vatten- och smutsavvisande yta jämförbar med golvlack, så att kostnaderna för städning kan hållas på en låg nivå.