Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Nyheter

 
 
 

Würzburg, 06.05.2011 - Stark och flexibel

Kantslipmaskin Pallmann Gecko Flex

Att ta bort tjocka lacklager – särskilt vid kanterna – brukar vara både jobbigt och tidskrävande. Kantslipmaskinen Pallmann Gecko Flex har utvecklats av proffs för proffs och gör jobbet betydligt enklare, Maskinen är liten och behändig och kommer åt överallt, så det är inte längre något problem att avlägsna gamla  lack- eller oljelager vid kanterna när parkett eller trägolv skall renoveras. Pallmann Gecko Flex är även utmärkt för trappsteg och trappavsatser. Trots sitt smidiga format har den en mycket hög avverkningsgrad och övertygar dessutom med ett mycket bra slipresultat.

Tack vare handtagets ergonomiska utformning, låg vikt och utmärkt balans ligger maskinen perfekt i handen. Med anslutning till dammsugaren Pallmann Dust M och justerbar borstring kan man dessutom slipa i det närmaste dammfritt.

Gecko Flex har en stark Flexmotor på 1500 W och steglös hastighetsinställning från 1 400 till 4 200 varv i minuten. Den heltäckande rondelltallriken som förhindrar ojämnheter i slipresultatet är ytterligare en finess som bidrar till ett utmärkt resultat.  I leveransen ingår två rondelltallrikar: en för slitsade rondeller och en kardborrskiva för hålade rondeller som möjliggör  verktygslöst pappersbyte.